top of page

Dominique & Salah

De juiste mindset hielp hen het project te structureren in kleine stappen, zo duidelijk dat ze gedelegeerd konden worden.

DOMINIQUE VANDAELE, 36 & SALAH OUAIL, 41

ZAAKVOERDERS BIJ ISABELGIUMAmbitie en groei betekenen niet burn out

Ik leerde Salah kennen als eigenaar van 3 winkels in centrum Gent. Hij contacteerde mij om meer te leren over het organiseren van meerdere zaken en hoe om te gaan met personeel. Maar vooral omdat hij besefte dat hij nog meer in zich had.


Mijn uitdaging was hem tonen dat al die kwaliteiten ook écht waren en dat deze nieuwe manier van denken een nieuwe gewoonte kon blijven.


Hij is ondertussen een bron van positiviteit geworden voor anderen.


Als je jezelf op de eerste plaats zal zetten, dan ga je heel veel liefde kunnen geven aan uw naasten, aan uw familie, aan uw vrienden en aan uw business. Dat is een key-moment geweest in mijn carrière. Salah Ouail

Dominique & Salah

Beide heren hadden een ambitieus project samen. Ze wilden een organisatie neerzetten, een team laten samenwerken en een aantal producten lanceren in verschillende Europese landen. Ze wisten wat ze wilden en in welke richting maar niet hoe er concreet aan te beginnen.


Hoewel zij het zakelijk al erg goed deden, beseften zij, volgens mij, nog te weinig hun werkelijk waarde. Ik leerde hen hoe leiding te geven aan een groter team, hoe hun beschikbaarheid voor iedereen te beperken en hoe de juiste mensen te rekruteren. Dit alles zonder innerlijke rust te verliezen.


We hebben tijdens een Business Coaching traject de werking van de ‘mens’ blootgelegd om zeer goed te begrijpen hoe mensen denken, hoe met hen te communiceren en hoe mensen te motiveren. Het resultaat was voor Dominique en Salah een openbaring in leidinggeven alsook een echte ommekeer tot in hun privé lifestyle thuis.


Verander je mindset, verbeter je bedrijf

De juiste mindset hielp hen het project te structureren in duidelijke, afzonderlijke, kleine stappen. In een tweede fase waren die kleine stappen zo duidelijk dat ze gedelegeerd konden worden.


Na ons coachingstraject voelden zij zich herboren. Zij veranderden als echtgenoot, als vader én als ondernemer. Zij hadden meer zelfrespect, ondernamen nog veel meer en leerden echt te genieten van het leven met hun familie.

Foto's

bottom of page