top of page

Dries Van Laeken

Vandaag neemt Dries de tijd om de zaken ten gronde uit te leggen en te delegeren.

DRIES VAN LAEKEN, 27

ZAAKVOERDER BIJ VILLA INTERNO


Ik was fysiek thuis maar niet mentaal

Werken! Ik bleef gewoon werken en stopte niet. Ik kwam thuis en werkte gewoon verder. Zelfs in bed nam ik m'n gsm mee om zaken te noteren die ik niet mocht vergeten en ik bleef gewoon denken aan dingen waaraan ik echt niet mee bezig moest zijn.


Ik was onrustig, stond relationeel onder druk, had zakelijk een gevoel van chaos en had een suikerverslaving. Ik had eigenlijk geen privéleven meer. Ik had stress.


Ik voelde van ‘er klopt hier iets niet, wat moet ik doen?‍

Het heeft bij mij wat tijd nodig gehad, ‘zie ik dat zitten, zie ik dat niet zitten?’, maar uiteindelijk heb ik de beslissing genomen en ben een Mental Coaching traject gestart met David.


Tijdens de sessies had David mij uitgelegd hoe het met onze emoties in elkaar zit. Je begint te denken welke effecten dat allemaal heeft op je lichaam. Dat had al veel bereikt bij mij omdat ik ondervond van ‘dat klopt wel’. Je voelt gewoon dat het iedere dag sterker en sterker wordt.


Je verschiet van wat je extra kan doen, als je op de juiste manier denkt. Dat is iets wat veel mensen onderschatten. Dries Van Laeken

Het heeft veel gedaan bij mezelf en daardoor ook voor de firma. Er is rust.

Nu doet iedereen zijn job en ik probeer geen taken meer af te nemen van andere mensen. Dat was vroeger één van mijn zwaktes. Vandaag neem ik de tijd om de zaken ten gronde uit te leggen en te delegeren. Alles is nu onder controle, ik steek er structuur in en volg mijn agenda.


Dit geeft stabiliteit en maakt dat ik tijd heb voor iedereen als het nodig is. Ik zie ook terug opportuniteiten. Dat zal ik aanhouden.


Ik vind dat iedereen die een zaak runt er baat bij kan hebben.


Wat ik vroeger niet durfde, durf ik nu wel.

Ik heb niet meer enkel doelen op het werk, ik heb ook privé doelen. Meer zeggen van ‘Dat zou ik ook hebben in mijn leven’ en doordat je het durft te zeggen, wil je het ook, je gelooft in er meer voor te gaan. Sommige dingen gaan misschien niet realistisch zijn, maar je moet het durven dromen, dat is ook een deel van het leven.


Mental Coaching had een positieve impact op mijn leven, dat merk ik wel. Zeker nu ik privé de gsm aan de kant leg. Ik ben hem zelfs vergeten… Hahahahaha

Foto's

bottom of page