top of page

Silvia Rodriguez

Door minder te denken, werd Silvia innerlijk rustig, begon de realiteit beter te zien en meer positieve zaken in zichzelf te erkennen.

SILVIA GONZALEZ RODRIGUEZ, 40

PILATES INSTRUCTEUR EN ZAAKVOERDER BIJ ALMA PILATES
De kwaliteit van je denken verhoogt de kwaliteit van je business


Silvia wilde hulp en advies om haar business te verbeteren. Ze kwam binnen als een hyperenergieke, zeer intelligente vrouw met een fantastische, entertainende & open-minded persoonlijkheid.


Maar de manier waarop ze zichzelf aan mij voorstelde was naar mijn mening minderwaardig voor de vrouw die tegenover mij zat.


Als je teveel denkt, verlies je veel tijd met denken in plaats van handelen en misschien is wat je je inbeeldt niet eens echt. Silvia Gonzalez


Energie is altijd positief

Maar voelt negatief/onaangenaam aan als er teveel of te weinig is. Silvia had energie teveel door teveel te denken! Ze was uitgeput maar kon noch slapen, noch helder denken. Ik leerde haar de functie van het denken waardoor ze minder ging denken en snel rustiger werd.


Met de Mental Training installeerden we die rust blijvend in haar onderbewustzijn.


Door minder te denken, werd Silvia innerlijk rustig, begon beter te zien, meer positieve zaken in zichzelf te erkennen. Daardoor steeg haar zelfrespect.


Ze begon meer voor zichzelf te kiezen en ze zag ook meer mogelijkheden rond zich, zowel in de opvoeding van haar zoontje als in de keuze van een partner. Ze verhoogde haar standaards.


Awareness > Perception > Self-Respect > Business Mindset

Ook zakelijk zag ze meer mogelijkheden. Ze wilde meer verdienen, nog meer Business madam worden. Haar Business mentaliteit ontplofte! Ze paste haar business aan naar wat ze echt voor zichzelf wilde. We bepaalden een duidelijke business strategie voor haar zaak. Ons marketing team maakte voor haar een gloednieuwe website die meer haar waarde toonde. Daarnaast lanceerde ze ondertussen een bijkomende activiteit aan de bestaande, verhoogde haar prijzen en breidde haar aanbod uit.


De kwaliteit van je denken verhoogt de kwaliteit van je business. Dit bewees Silvia, nogmaals.


Benieuwd waar ze zal staan binnen 5 jaar. Adelante, Silvia!

Foto's

bottom of page